Агенция за Недвижими имоти "Андреева" - гр. Кърджали » Условия за ползване | Агенция за Недвижими имоти "Андреева"

Условия за ползване

Достъпвайки и ползвайки този сайт, Вие се съгласявате и обвързвате с условията, описани тук.

Връзки към този сайт
Забранено е създаването на връзки към този сайт без изричното съгласие на Недвижими имоти ‘’Андреева’’ .Връзките към него не трябва да използват техники, които да представят съдържанието му като свързано с Вашата организация. Забранено е вмъкването на лого или друг знак на търговска марка като част от връзка към този сайт без изричното писмено съгласие на Недвижими имоти ‘’Андреева’’.

Съдържание на сайта
Съдържанието и функционалността на този сайт /включително текстове,  графики,  лога,  икони, изображения, както и тяхната подредба/ се притежават изключително от Недвижими имоти ‘’Андреева’’ Всички права са запазени, освен ако не са изрично преотстъпени от Недвижими имоти ‘’Андреева’’. Копирането, изменението, възпроизвеждането и разпространението на информацията от този сайт (независимо за вътрешни цели или не и независимо с търговска цел или не) е забранено.
Забранено е копирането, изменянето, качването, свалянето, показването на трети лица с търговска цел или разпространението на код или съдържание от този сайт без изричното съгласие на Недвижими имоти ‘’Андреева’’.

Отговорност
Информацията на този сайт е с общ характер и не адресира конкретни обстоятелства или изисквания. . Недвижими имоти ‘’Андреева’’не поема никаква отговорност за точността, изчерпателността и полезността на съдържанието на сайта или всякаква информация публикувана на свързани сайтове или предлагана от трети лица.
Недвижими имоти ‘’Андреева’’ НЕ поема отговорност за никакви непреки, случайни или други загуби, предизвикани от или по някакъв начин свързани с употреба на информация от този сайт.